Om Teach · Train International


Susanne Søe Saltzstein.
Stifter af Teach
Train.

Susanne grundlagde Teach Train i 1997 og har siden dengang sammen med sine eminente medarbejdere serviceret tusinder af kunder i forskellige sprog i Danmark såvel som i andre lande.

I 2006 udgav Susanne bogen: "Forretningsdansk" - Business Danish” Den eneste af sin slags på markedet.

Ved siden af sit arbejde med Teach Train arbejder Susanne også som coach og terapeut for private såvel som for forretningsfolk. Hun coacher og sparrer på dansk og engelsk.

 

Velkommen til Teach Train International!

Din tid og dine resultater er vigtige
Vi er glade for at ønske dig velkommen til Teach Train International Intensiv Sprogtræning på alle niveauer. Vores kurser og metode er stilet til virksomheder såvel som til privatpersoner, der ønsker topprofessionel og intensiv sprogtræning!

Hvem er Teach Train?  
Teach
Train er et team af top professionelle og dynamiske medarbejdere med den fælles vision; at gøre din sprogtræning så effektiv, individuel og fornøjelig som mulig. Vi er stolte af vores stab af instruktører, der underviser i deres eget modersmål og som har flere års undervisnings- og erhvervserfaring bag sig.

Teach Train er ikke bare endnu en sprogskole
Når først du begynder at surfe rundt på vores sider, vil du hurtigt finde ud af, at vi tilbyder dig nøjagtig det, du er på udkig efter! Hvordan? Ved:    

  • Individuel tilrettelægning af kurserne.
  • Intensiv træning en-til-en eller små grupper i virksomheden.
  • Høj fleksibilitet både hvad angår tid og sted.
  • Overkommelige priser. 
  • At have veluddannede, entusiastiske og professionelle undervisere og
  • fornøjelige kurser.

Du taler, lytter og gentager! under hele kurset er tempoet højt og aktiviteten stor. Oveni kan du lægge vores målrettede skræddersyede materiale, der designes med dit og/eller dit firmas mål for øje. Effektivt og sikkert. Teach Train er ikke bare endnu en sprogskole!!!

Registrer dit kursus "online"  
Som altid lægger vi vægt på, at tingene skal være så bekvemme for dig som muligt. Derfor har vi gjort det muligt for dig at registrere dit kursus online. Du udfylder blot registreringsblanketten, trykker på "send" og VUPTI! før du ved det, er du på vej mod en sjovere mere spændende og sprogsikker fremtid.

Noget du ikke kan få øje på? Så kontakt os!  
Husk altid at spørge efter det, du ikke ser på hylderne! Det du ikke fik øje på, har vi højst sandsynligt!
Og har vi det ikke   får vi det! Vi vil også blive meget glade for at få dit input, dine kommentarer, spørgsmål eller ideer med på vejen. Alt der kan hjælpe os, så vi kan blive endnu bedre til at hjælpe dig med at nå dit mål!

God fornøjelse med at surfe på siderne - Vi glæder os til at høre fra dig!

De bedste hilsner,

Susanne Saltzstein
CEO og stifter af 
Teach
Train International

 

Copyright TeachTrain International · Skræddersyede sprogkurser til erhvervslivet og private · +45 2320 4923 · info@teachtrain.dk