Nyt lige nu!
JULI 2011

Velkommen til en opdateret hjemmeside. Der er gode gamle kendinge, - OG der kommer mange nye ting i løbet af året og i 2012. Så:

HOLD DIG AJOUR
Tilmeld dig Nyhedsbrevet med det samme øverst til højre på hjemmesiden, så er du sikker på at vi holder dig opdateret og at du ikke går glip af noget. Vi lover dig – ingen spam – og at du altid kan afmelde dit nyhedsbrev, når du ønsker det. Regn med nyheder ca. én gang om måneden, med mindre forstås, der sker noget, du MÅ vide.

ÅBNE GRUPPEKURSER
Til september starter vi åbne kurser i dansk, engelsk og spansk.
 Tilmeld dig med det samme, så du er sikker på at få en plads.
 Grupperne består af max. 5-6 deltagere. Vil du hellere lære et andet
 sprog i en gruppe, så tilmeld dig på ”Registrer online” og vi lover dig, at vi vil arbejde for at du kan deltage i en gruppe. Se under "Kurser/Priser" i venstre menu på hjemmesiden tryk på: "Group Instruction / 30 lektioner" for at orientere dig om dage/tider og for at tilmelde dig de åbne gruppekurser.

FACEBOOK & LINKED IN
Bliv også en del af vores nye sociale tiltag, hvor alle kan være med. Bliv ven med os på Facebook og LinkedIn, giv dit besyv med og se hvad andre tilføjer. Der vil løbende blive postet nye relevante redskaber til brug i ”sprog-afdelingen”. – Sammen skaber vi præcis dét, DU har brug for, så gør straks din stemme gældende!

FORRETNINGSDANSK
Er du til Forretningsdansk, så ”smag" på bogen og få de første 2 kapitler HELT GRATIS! Se her på siden. Følg linket! Du kan også springe direkte ud i det og booke dit business kursus med det samme. Dette gælder ALLE SPROG,  eller bestil dit eksemplar af bogen online hos Alfabeta, følg blot linket i højre menu på vores hjemmeside: "Køb bogen".

Så vil vi ikke trætte dig mere før næste gang.

Sommerlige hilsner

Teach • Train,
Susanne Saltzstein & medarbejdere.

 

Copyright Teach·Train International · Skræddersyede sprogkurser til erhvervslivet og private · +45 70 204 305 · info@teachtrain.dk